Popularni postovi

Messenger,koji su problemi?

Messenger-kako mi kažemo mesinđer je postao neizostavan na telefonu ali i na webu.Nekoga nervira zašto se stalno pali i pita ovo ili ono,pa nudi još nešto novo,onaj je updejtovao ono hoćeš li i ti itd itd.Evo nekih čestih pitanja ali i odgovora:
Ima li još netko problema s messenger app nakon jučerašnjeg update-a?
Jučer mi je updejtalo app i nakon toga ga nikako ne mogu ugasiti. Uvijek prije gašenja ekrana pogasim višak app da mi ne troše bateriju i nakon ovoga ne uspijevam i poored restarta mobitela. Ponovno se pokrenuo messenger (koji i nakon ''milijun'' gašenja još uvijek stoji kao aktivan u pozadini) i tijekom noći mi je baterija s 55% pala na 17%. Sad je isključen i staviljen na punjenje pa ćemo vidjeti kad ga upalim, ali jel imao netko sličnih problema s tim zbog novog updejta i kako riješiti problem ako bude prisutan i nakon paljenja mobitela?N
eki idu automatski, neke moram potvrditi prije. Ne znam, navikla sam na updejtove, bilo na mobitelu bilo na računalu tako da ove što moram potvrditi redovito potvrđujem. što bi se dogodilo da isključim aplikaciju ili barem spriječim učestalo buđenje jer piše da možda neke stavke neće u tom slučaju dobro raditi.Ali zašto često updejtati?Pojede mi bateriju.

Ja kad vidim da app traži ažuriranje potvrdim.
Ja mislim ovako datrošenje baterije možeš pripisati fejsu aplikaciji ako imaš običnu a ne lite, meni je ona uvijek jela bateriju pa sam prvo sa greenify ju bacao u hibernaciju, na kraju sam ju obrisao.A na kraju  ne mozes znati hoće li ti mobitel/aplikacija nakon ažuriranja raditi bolje ili lošije. 
I još nešto ako netko zna da mi odgovori, da li prilikom instaliranja (aktiviranja) Messengera prijatelji dobiju obavijest da sam instalirao Messenger (nešto kao na Viberu) i postoji li mogućnost da budem stalno nevidljiv na Messengeru, dakle da nitko ne može vidjeti kada sam online?Ja mislim da to samo Viber radi od poznatijih aplikacija.
A postoji gore na 4. tabu (tri horizontalne crte) stisneš Active i isključiš vidljivost.I tu odradiš ono kako ti je volja.

tags:messenger,ažuriranje,aplikacije,